Mooie merken

After Eden

Durf te spelen met je innerlijke gedachten en naar buiten toe je vrouwelijke kwaliteiten te weerspiegelen … … omarm je vrouwelijkheid … Onthul en open op die momenten die je kiest, en niet omdat iemand anders van je verwacht. Denk aan je diepere emotie, wees de vrouw die haar gevoelens durft te verkennen, en draag lingerie om dit te weerspiegelen. After Eden biedt een uitgebreide lingeriecollectie die ervoor zorgt dat elk moment van de dag je kracht krijgt en een complete vrouw … Wearing After Eden lingerie stelt je in staat om jezelf te zijn, en je leven te leiden precies zoals je hebt gepland Geniet van vrijheid, wees zelf zelfverzekerd, zelfverzekerd en, belangrijker nog, wees jezelf …

De collecties zijn onderverdeeld in verschillende bezorgmomenten met verschillende kleurenconcepten. Comfort, mode en elk moment zijn de sleutelwoorden van de collecties. In elk concept vindt u een verscheidenheid aan draadbeha’s, gevoerde bh’s, opduwbeha’s, gelbeha’s met bijpassende slip, boxershorts, boxershorts en strings. Slipjurken en babypoppen mogen niet worden vergeten. Groottebereik van A tot G cup. Alles in het middelste prijsniveau. Absoluut een “must have”!

After Eden D-Cup & Up

Een modieuze lingeriecollectie in grotere cupsizes, die betaalbaar is, heeft perfecte ondersteuning, brede bandjes en een echt comfortabele pasvorm. Hogere achterpanelen zorgen voor meer comfort en ondersteuning.
Tegenwoordig groeien de gemiddelde cupmaten. Wij bieden modieuze lingerie met een perfecte pasvorm en betaalbare prijzen, vooral voor de modebewuste vrouw die vrouwelijk wil zijn en zich sexy wil voelen … Ze wil niet alleen ‘ouderwetse’ lingerie dragen en ze volgt de laatste modetrends.

Boobs en Bloomers

Je eerste bh …! Dit is waar Boobs & Bloomers voor staat. Een tienercollectie. Tops, singlets, zachte beha’s en licht gewatteerde bh’s (voor niet onderhemden te zien), niet-bedrade en flex-wire reeksen, opgebouwd met alleen draadbehuizing, met bijpassend slipje en boxershorts. Alles voor de meisjes in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Ook hier worden de modekleuren gevolgd naast een basisprogramma in wit, poeder, zwart, zoetroze en grijs. Girly, romantisch, zoet, kleurrijk, modieus zijn de sleutelwoorden voor de collectie. Gemaakt van 95% katoen, 5% elastan. Een collectie die zich tot de moeders en meisjes richt! Maatbereik AA-BC cup, middelste prijsniveau.

Mooie merken

Mey

Kwaliteit op het hoogste Niveau.Het Duitse familiebedrijf, dat al in 1928 werd opgericht, hecht waarde aan modern design en een perfecte kwaliteit. Meer dan 50% van de toegevoegde waarde van Mey komt in Duitsland tot stand, waardoor de hoge kwaliteitseisen consequent kunnen worden omgezet.

Mey is veeleisend. Dat geldt niet alleen voor de instelling van onze klanten ten opzichte van onze producten, die ze direct op hun huid dragen, maar ook en vooral voor Mey als merk. Wij sluiten geen compromissen betreffende het materiaal, de kwaliteit en de verwerking. Meer dan de helft van onze medewerkers is in Duitsland aan de slag. Ons doel is succes op lange termijn met onze producten, waarin zowel mannen als vrouwen zich goed voelen en die hun het gevoel geven dat ze de juiste beslissing hebben genomen. Niets komt zo dicht bij uw huid als het ondergoed dat zij dragen.

PrimaDonna

De roots van PrimaDonna gaan terug tot 1865. PrimaDonna streeft reeds 150 jaar hetzelfde doel na: perfect passende luxelingerie ontwerpen voor vrouwen met ronde vormen en een grote boezem. PrimaDonna geeft vrouwen met een grote boezem de juiste steun, past altijd perfect en creëert een elegante vrouwelijke vorm – van A- tot J-cup. Het resultaat van expertise en vooral een niet-aflatende passie. In 2010 lanceerde Van de Velde het jongere zusje PrimaDonna Twist.Deze lingeriecollectie legt meer nadruk op foamcups, jong design en prints. Het is een succesverhaal met steeds meer fans.

Marie Jo

Een perfecte pasvorm, topkwaliteit én modieuze designs. Sinds 1981 brengt Marie Jo verfijnde, luxueuze lingerie op de markt. Het merk kan bogen op een jarenlange ervaring en knowhow in pasvorm en snitten. En dat voel je in elk detail. De lingerie van Marie Jo is op het lijf geschreven van de hedendaagse modebewuste vrouw. Op elk moment. Voor elke gelegenheid … Sensueel of sober en  stijlvol. Avontuurlijk of romantisch.
Laat je verleiden door beide collecties: Marie Jo en Marie Jo L’Aventure.

Felina

Al meer dan 130 jaar is de naam FELINA synoniem voor dessous in topkwaliteit. De BH’s, slips en body’s worden met veel ervaring speciaal ontworpen voor de wensen en eisen van zelfbewuste vrouwen die midden in het leven staan. Wij hechten grote waarde aan een uitstekende pasvorm en daarmee aan optimaal draagcomfort – tot in de grote cupmaten. Als het om kwaliteit gaat, sluiten wij geen compromissen: onze lingerie wordt volgens de hoogste kwaliteitscriteria, bijna uitsluitend in Europa en alleen uit verfijnde, huidvriendelijke materialen vervaardigd. Daarom voelt u zich rondom prettig in FELINA.